Як оплатити товар за безготівковим розрахунком?

Після оформлення заявки на електронну адресу буде надіслано рахунок з реквізитами для оплати.

Відвантаження замовлення відбувається тільки після зарахування коштів на рахунок магазину.

Ми зателефонуємо вам або надішлемо повідомлення про відправлення замовлення до відділення перевізника, плановану дату отримання в магазині чи за вашою адресою.

При оформленні замовлення, де платником буде фізична особа підприємець, в блоці "Оплата" на сторінці підтвердження заявки на сайті оберіть "Безготівковий для фізичних осіб".

Після отримання рахунку, якщо замовлення робиться вперше, відправте реєстраційні дані у відповідь на лист з рахунком ([email protected]).
Наша компанія є платником ПДВ.

Під час отримання замовлення в пакеті документів надається: видаткова накладна, рахунок-фактура, акт виконаних робіт (у разі оплати за доставку чи організацію доставки за адресою видачі товару).

Що потрібно для отримання товару?

Для приватних осіб – паспорт.

Для юридичних осіб та СПД: оригінал доручення, виписаного на пред'явника компанії, і паспорт.

Без оформлення доручення товар може отримати директор підприємства із завіренням видаткових накладних печаткою підприємства і з паспортом.

Співпраця за договором

Якщо вас цікавить укладання типового договору постачання товару терміном на 1 рік, будь ласка, заповніть шаблон договору та надішліть його на пошту [email protected] після оформлення замовлення на сайті.

← Оплата
Все ще потрібна наша допомога?